top of page

Mail me bij interesse.

|

Rotterdam

Droomgroep Rotterdam

Vraag jij je ook wel eens af wat je dromen jou te vertellen hebben? Ben je nieuwsgierig hoe deze 'boodschappen van je ziel' je kunnen helpen op jouw levenspad? Dan nodig ik je bij deze uit om mee te doen met mijn dromengroep. Een dromengroep bestaat uit 3 bijeenkomsten. Kosten: € 195,= p.p.

Droomgroep Rotterdam
Droomgroep Rotterdam

Tijd en locatie

Mail me bij interesse.

Rotterdam, Laan op Zuid 158, 3071 AA Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Dromen zijn een fascinerende bron van informatie. Dromen geven je toegang tot je onderbewuste en helpen je bij het verkennen van je innerlijke wereld. Ze brengen gedachten en gevoelens onder de aandacht die in de loop van de dag aan je aandacht zijn ontsnapt omdat je het te druk had of geen zin om je er mee bezig te houden. Gevoelens en gedachten die belangrijk zijn om juist wel in de ogen te kijken, omdat ze jou verder kunnen helpen op jouw levenspad. Ze maken niet alleen duidelijk hoe het werkelijk met je gaat, maar ook wat belangrijk voor jou is en wat je te doen staat. ​Als je zo naar dromen kijkt, kunnen ze dus een ingang zijn naar je persoonlijke ontwikkeling.

In deze dromengroep onderzoeken we, in klein groepsverband, op verschillende manieren en themagericht de betekenis en aspecten van (elkaars) dromen. We staan o.a. stil bij de opbouw van een droom, de symbolentaal van dromen, herhalende dromen en nachtmerries, personen, figuren en dieren in je dromen, de verschillende dimensies in dromen en de vragen die je hebt bij jouw eigen dromen of dromen in het algemeen. 

In de droomgroep geef ik handvatten hoe je met je eigen en elkaars dromen kunt werken. Ik maak daarbij gerbuik van verschillende werkvormen, waaronder lichaams- en ervaringsgericht (energetisch) werk. Door op deze manier stil te staan bij je dromen: 

  • Ga je je dromen gemakkelijker onthouden en begrijpen; 
  • Krijg je inzicht in je eigen droomtaal; 
  • Krijg je een diepgaander contact met jezelf en je 'onderbewuste'. 

Aan een droomgroep kunnen maximaal 6 deelnemers per keer mee doen. 

Droomgroepen vinden plaats op zaterdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur en/of zaterdagmiddag van 13.30 uur - 16.00 uur. 

Een droomgroep bestaat uit drie gezamenlijke bijeenkomsten. 

Als je meedoet met de dromengroep, dan schrijf je je dus in voor alle drie  de bijeenkomsten. 

Kosten: € 195,= voor drie bijeenkomsten. 

Heb je interesse? Neem dan contact met me op via ilsevanderjagt@kpnmail.nl 

Zodra ik voldoende aanmeldingen heb, start ik weer een groep op. 

Deel dit evenement

bottom of page