Over mij

Ik ben Ilse van der Jagt, geboren in 1972 in Rotterdam. Ik werk deels als projectleider, coach en trainer in de ouderenzorg, en deels dus als coach en trainer in mijn eigen praktijk. 

Het zaadje voor mijn eigen praktijk werd geplant tijdens de driejarige opleiding die ik van 2016 tot en met 2019 volgde bij ITIP, school voor Leven en Werk. Hoewel, als ik heel eerlijk ben, en als ik kijk naar wie ik ten diepste ben, dan zat de coach/de helper altijd wel al in mij. Ik was alleen het contact met haar 'even' kwijt geraakt. 

Dankzij een persoonlijke crisis die versterkt werd door een voor mij steeds lastiger en pijnlijker wordende situatie op mijn toenmalige werk, heb ik haar tijdens mijn ITIP opleiding weer herontdekt.  Mijn ingang terug naar haar waren een onvervuld verlangen en het echt toelaten van het verdriet en de pijn die ik daarover voelde. Hoe moeilijk dat soms ook was. Zelf ook verantwoordelijkheid nemen voor de manier waarop ik mijn levenspad tot dan toe bewandelde. Accepteren en loslaten dat mijn verlangen niet meer op de manier waarop ik dat voor ogen had tot uitdrukking zou komen.  

Vanuit die pijn en het verdriet ontstond echter ook iets nieuws en voelde ik steeds beter hoe ik dat verlangen, die oerkiem in mij, op een andere vorm en inhoud wilde geven: door vanuit verbinding te werken met mensen. Ze begeleiden bij vragen over leven en werk en helpen steeds weer antwoord te geven op de uitdagingen die ze daarin tegen komen op een manier zoals ik dat zelf ook bij het ITIP heb mogen leren en ervaren. En dat is nu precies wat ik doe

Op mijn profiel op LinkedIn kan je meer vinden over mijn achtergrond en de opleidingen die ik volgde. Ik volg geregeld opleidingen en trainingen die mijn vaardigheden als coach en trainer ondersteunen en versterken. 

Neem gerust contact met mij op als je me iets wilt vragen. 

Om terug te gaan naar de startpagina klik hier.

 

©2020 door Ilse van der Jagt Coaching en Training. Met trots gemaakt met Wix.com