top of page
sakura_edited.jpg

Wat klanten over mijn coaching zeggen...

— D —

“Na de gesprekken met Ilse voelde ik mij gehoord en begrepen. Meer veerkracht en zekerheid waren mijn leerdoelen. Daarnaast de verdieping in waarom iets mij raakt. Ilse heeft mij passende handvaten gegeven om hier verder mee aan de slag te gaan. Het resultaat hiervan was dat ik mij zelfverzekerder voelde zowel privé als op de werkvloer. Ze bood handvaten, maar ook een luisterend oor. Ze kwam niet veroordelend over, waardoor ik mij vrij voelde om mijn gevoel te uiten. Bedankt voor onze gesprekken."

 Judith 

Via mijn werk kreeg ik de optie om eens met Ilse in gesprek te gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek heb ik mijn wensen en verwachtingen uitgesproken. Hier zijn we mee aan de slag gegaan. En een beetje tegen mijn verwachting in heb ik veel aan de gesprekken gehad die volgden. Als ik niet veel zin had om te praten, wist Ilse toch een opening te vinden met een bepaald gespreksonderwerp. We hebben een aantal goede gesprekken gehad en ik neem daar zeker bepaalde leermomenten van mee. Dank daarvoor."

 Tamara 

"Ik kreeg vanuit de opleiding een coach toegewezen. Hier kon ik alles bespreken, persoonlijke dingen, maar ook dingen waar ik tegen aan liep op mijn werk. Ilse heeft mij op verschillende manieren een situatie kunnen laten bekijken waar ik tegenaan liep. Vooral een beeldende (ervaringsgerichte) manier van werken paste goed bij mij en dat kon zij ook goed bieden. Het resultaat is dat ik beter inzicht in mezelf heb gekregen en dat ik soms ook gewoon even goed kon praten over mijn persoonlijke dingen. Ik ben heel tevreden over Ilse!"

— Gerard —

"Ilse ontving me altijd op alledaagse wijze, met een kop thee en een praatje. Dat zorgde voor een gevoel van gelijkwaardigheid, waardoor ik mij welkom voelde en kon ontspannen. Met haar manier van bedding creëren wist Ilse mij telkens weer terug te brengen naar mijn natuurlijke manier van zijn. Daardoor kwamen wij in de sessies snel tot de kern van mijn vraagstuk. In haar begeleiding is Ilse warm, zacht en geduldig. Ze liet mij mijn pad lopen. Tegelijkertijd is ze scherp in haar waarneming en krachtig in haar interventies, waardoor ik 'gedwongen' werd uit mijn comfortzone te komen. Kortom: Ilse is een fijne coach die menselijkheid en professionaliteit heel goed weet te combineren"

— Tessa —

"Voor de coachgesprekken bij Ilse kwam ik met werkgerelateerde vragen en onderwerpen, waaronder bijvoorbeeld: hoe samenwerken met een collega waarmee je minder goede band hebt of wanneer van hogere hand opdrachten worden gegeven die niet op één lijn liggen met mijn normen en waarden hoe ga ik hier mee om? Daarnaast ook: hoe kan ik mij goed voorbereiden op iets waar ik zenuwachtig voor ben? Hierbij zorgt Ilse ervoor dat ik op een andere manier naar mijn vragen kijk. Dus niet alleen door hier over te praten, maar er bijvoorbeeld een ervaringsgerichte opdracht mee te doen.  Hierdoor kon ik mijn vraagstukken op een bredere manier bekijken en uiteindelijk zelf een antwoord geven op mijn vragen of het probleem op een andere manier bekijken, waardoor het voor mij niet meer als een probleem voelde." 

— Ilse —

"Ik heb je coaching als erg fijn ervaren. Je hebt me geholpen door een opleiding tot kinderverpleegkundige heen te coachen. De gesprekken gingen altijd heel vanzelfsprekend en kon ik aangeven of ik ergens mee zat ja of nee. Hierdoor heb ik kunnen groeien als persoon. Het was fijn iemand te spreken die los staat van het werk. Bedankt voor alles! ." 

— Gamély —

"Vanuit mijn werk kreeg ik als nieuwe werknemer het aanbod om een gesprek te voeren met een coach. Met Ilse ben ik er tijdens het 'kennismakingsgesprek' door middel van gesprek en een oefening achter gekomen dat grenzen aangeven voor mij zowel privé als op werk gebied toch een persoonlijk knelpunt kan zijn.  
Ik vond het knap dat Ilse, ondanks dat ik niet met een specifieke vraag kwam, zij toch een persoonlijk 'ontwikkelpunt' heeft gevonden waar ik mezelf niet heel bewust van was en waar we aan hebben kunnen werken. Dit heeft voor mij als resultaat gehad dat ik zelfbewuster ben geworden van hoe ik handel/reageer in bepaalde scenario's. 
Als coach kijkt Ilse naar wat bij je past. Dus als je alleen wilt praten, is dat mogelijk, maar oefeningen om meer bewustzijn te creëren zijn ook mogelijk. Ik vond het zelf fijn om oefeningen te doen, waardoor ik echt inzicht kreeg op mijn handelen." 

— Martijn —

"Vanwege mijn opleiding tot IC-verpleegkundige heb ik meerdere keren gedurende mijn opleiding coaching gesprekken met Ilse gehad. Ik had de volgende vraag aan het begin van mijn opleiding: Hoe zorg ik ervoor dat ik aan collega's laat zien dat ik een actieve leerhouding heb, terwijl ik zelf al een goede basis heb genoten voordat ik met mijn opleiding startte. Ik zoek handvatten hoe ik collega's het beste kan benaderen of kan laten zien hoe ik door een andere inbreng hetzelfde kan bereiken zonder daarbij arrogant of nonchalant over te komen.

De lichaams- en ervaringsgerichte oefeningen die we deden tijdens onze coaching sessies hebben mij inzicht gegeven in hoe anderen mijn gedrag kunnen interpreteren op de werkvloer. Ik ben hierdoor vanuit een ander perspectief naar het probleem gaan kijken. Door kleine simpele tips heb ik mezelf op een andere manier weg kunnen zetten waardoor ik snel meer vertrouwen kreeg van mijn collega's. Dit vertrouwen was zeer bevorderend voor de samenwerking."

— Rosa —

" Ik kwam met de vraag of je me kon ondersteunen in het vinden van meer mentale rust. Dit hield ook het inzicht in wat mentale rust voor mij persoonlijk betekent.

Als ik terug kijk op de manier waarop je als coach werkt, dan denk ik meteen aan het woord comfortabel. Bij binnenkomst deden we een korte mindfulness oefening om 'aan te komen'. Hierna was ik altijd erg rustig. Vervolgens liet je me zelf nadenken over wat ik uit de sessie wilde halen. Daardoor had ik het gevoel dat je echt open stond voor wat voor mij belangrijk was. De sessies bestonden afwisselend uit ervaringsoefeningen en gespreksvoering. De wijze waarop je daarbij gebruik maakte van materialen, was heel fijn. Ze konden symbool staan voor praktisch alles en hielpen mij om inzicht te creëren voor mezelf. Wat ik verder fijn aan jou als coach vond, was je rustige en oordeelsvrije houding. We hebben in totaal drie sessies gehad, met voor mij veel resultaat. Ik heb duidelijk inzicht kunnen krijgen in wat voor mij mentale rust inhoudt en hoe ik eraan kan werken om hier meer ruimte voor te maken. Ik ben zeker nog aan het groeien, maar ben al een stuk verder gekomen dankzij de sessies. Ook heb je me meerdere oefeningen geleerd, zoals bijvoorbeeld de aardingsoefeningen, die ik thuis nog kan toepassen."

 

— Ciske —

"Ik heb Ilse ervaren als een veilige, zachte, aandachtvolle coach. Haar warme welkom maakt dat je je meteen thuis voelt. Door de weerstand heen begeleidde ze me naar de vragen waar het op dat moment voor mij over ging. Ze beweegt daarin mee en is volstrekt oordeelloos, waardoor ik mij kon openen en stukken heb kunnen helen. Bedankt lieve Ilse voor je zorgvuldigheid, je liefdevolle aandacht en je scherpte af en toe.. "

— Rianne —

"Ik kwam met hevige stressklachten die voor een groot deel door stage/school werden veroorzaakt. Ilse kijkt echt naar jou als persoon, ze heeft heel snel door hoe dingen bij jou werken en hoe zij hier op in kan spelen. Dit doet ze o.a. door verschillende oefeningen met je te doen. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar, erg fijn persoon. Resultaat voor mij is dat ik minder spanning heb. Doordat ik handvatten en oefeningen heb gekregen om beter om te gaan kunnen gaan met bepaalde situaties. Hoe ik stress los kan laten. Verder heeft ze mij ook mooie inzichten gegeven waar ik verder mee kan.."

— Heleen —

"Ilse heeft me een hele fijne sessie gegeven! Mijn hoofd vol verdriet mocht ik loslaten en mijn lijf bleek een krachtig en positief antwoord te hebben. Dank voor deze helpende sessie, Ilse! 

💜🙏❤️

— Susanne —

"Ik heb in de aanloop en tijdens mijn burn-out veel contact gehad met Ilse over mijn dromen. De uitleg en interpretatie ervan hebben mij enorm gesterkt in mijn herstel en transformatie. De dromen gaven glashelder aan waar ik mijn proces precies zat. Het was herkenning van bepaalde emoties, die ik met mijn rationele mind niet kon benoemen. Heel erg waardevol voor mij geweest. Ilse, bedankt voor het gezamenlijke onderzoek naar de betekenis van mijn dromen, je uitleg en enthousiasme. Je passie voor dit onderwerpt spat er vanaf voor mij. "

— Lydia —

"Ik heb Ilse benaderd voor twee opmerkelijke dromen die ik zelf moeilijk kon verklaren. Ilse heeft zeer veel kennis van zaken en weet exact de juiste vragen te stellen om zelf tot een inzicht te komen. Heel fijn contact gehad en ik kan verder met de prachtige boodschappen uit de twee dromen."

— Birgit —

“Ilse heeft mij heel fijn geholpen met het ontcijferen van een aantal dromen. Met open blik en kritische vragen heeft ze me zelf aan het denken gezet en geholpen antwoorden uit waardevolle dromen te halen. Ben heel dankbaar en blij met Ilse haar werk en hulp. Heel informatief en inzichtelijk!”
bottom of page