top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIlse van der Jagt

Sander en Jo (Coen en Sander show) waren nieuwsgierig naar hun droom. Ik gaf ze graag uitleg.

Dromen kan je zien als een bron van hulp op je levensweg en een ingang naar je persoonlijke ontwikkeling.


Dromen zijn een fascinerende bron van informatie. Ze brengen in beeldtaal gevoelens en gedachten onder de aandacht waar we overdag bewust (te druk) of onbewust (geen zin) geen aandacht aan besteden. Als je je durft open te stellen voor die bron van informatie kunnen ze je echt verder helpen op je levensweg.


Dat is ook mijn persoonlijke ervaring. In mijn leven zijn er inmiddels meerdere dromen geweest die leidden tot een verandering in mijn leven. Omdat ze me inzichten en antwoorden gaven en hulp boden op uitdagingen die ik op dat moment op mijn levensweg tegenkwam. En ook omdat ik ook open stond voor de boodschap die er in verborgen lag.


Als coach help ik je betekenis geven aan jouw dromen. De kneepjes van het vak leerde ik in 2020 van experts Bas Klinkhamer en Nanske Kuiken tijdens de dromenopleiding van ITIP School voor leven en werk.


Omdat ik zo geniet van dromen en het werken met dromen, zowel met die van anderen als met die van mezelf, plaats ik sinds december vorig jaar onder de naam @dromencoach korte stukjes over dromen, droomsymboliek en droomthema's op Instagram (en FB). Neem gerust eens een kijkje. Ook help ik graag betekenis te geven aan dromen, zoals onlangs bij de Coen en Sander show, naar aanleiding van een droom van Sander waarin hij zijn collega Jo zoende. Iets dat overigens vaker voorkomt en waar we niet direct wat achter hoeven te zoeken.


Nieuwsgierig naar je eigen dromen? Als coach help ik je graag ze te onderzoeken. Klik hier voor meer informatie.
9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page